Pages

Thursday, August 14, 2014

How To: Blueberry Frosting


I love good old chocolate frosting, but a pop of color on your cake, can make it a little more fun to eat. :)

INGREDIENTS: 
  1. Sugar 
  2. Cream cheese (or just vanilla frosting)
  3. Blueberries
Take out the cream cheese or frosting out of the fridge a few minutes before you begin the process. Once the cream is thawed out, place a small amount in a food processor, then add a few blueberries until you get a smooth consistency. Lastly, add the remaining cream and blueberries to your processor and continue to mix until you finish. Spread the icing as normal.

-------------------------------------------------------------------------------------------


Me encanta el merengue clásico de chocolate, pero de vez en cuando, me gusta comer un pastelito con algunos colores fosforescentes. :) 

INGREDIENTES: 

  1. Azúcar 
  2. Queso-crema (o merengue de vainilla)
  3. Arándanos morados
Asegura de sacar el queso-crema o merengue de vainilla unos minutos fuera del refrigerador antes de comenzar a preparar. Ponga un poco de crema y arándanos en un procesador de alimentos y muela hasta que quede con una consistencia suave y lisa. Continue con el resto de crema y arándanos hasta que termine. Ponga el merengue en su pastel como normal, ¡y provecho!

No comments:

Post a Comment